...

TV og internett i borettslag eller sameie? Ikke glem dette!

Når man skal forhandle ny avtale med leverandør av tv og internett i borettslag eller sameier kan det være lurt å tenke på om man ønsker å ha et internettpunkt i hver oppgang. Hvorfor kan det være lurt med internett i oppgangen?

Digitalisering av oppganger

Vi lever i en stadig mer digital verden og oppgangen i borettslag og sameier er ikke noe unntak. Digitale informasjonskjermer/oppslagstavler, digitale ringetablå, digitale postkasseskilt, overvåkningskameraer, sikkerhetssystemer m.m. Alle disse tjenestene er laget for å forenkle styrets arbeid.

Denne utviklingen går raskt og avtaler som omfatter tv og internett i borettslag og sameier har ofte lang varighet. Derfor kan det være vanskelig å forutse hvilke nye innovative løsninger eller sensorer som kan komme i fremtiden. Det man derimot vet er at det er sannsynlig at disse vil kreve internett.

Be om internett i hver oppganger

Skal borettslaget eller sameiet reforhandle nåværende avtale eller se på alternativer? Da kan det være lurt å høre om disse i avtalen kan legge opp et internet punkt i hver oppgang. Dette gjør det mye enklere fremover om man skal benytte seg av smarthus løsninger som digital oppslagstavle, postkasse skilt eller annet.

En fremtidsrettet leverandør av internett til borettslag og sameier har sannsynligvis allerede levert dette til andre kunder og vet hva som trengs for å få deres oppgang klar for fremtiden.

Få uforpliktende tilbud på internett og tv i borettslaget eller sameiet inkludert punkt i oppgangene

Avtaler som omhandler internett og tv i borettslag og sameier har ofte ganske lang varighet. Derfor er det også lurt å tenke på hvilke digitale tjenester som kan bli aktuelle i oppgangen også fremover i tid.

Kan eller ønsker ikke nåværende leverandør å levere dette til dere? Vi kan vi sette dere i kontakt med noen som kan gi tilbud på dette. For å bli satt i kontakt med tilbyder som kan inkludere dette fyll ut skjemaet du finner her.

Få Styretavla med leasingavtale fra kun 399 kr pr mnd. Komplett med:

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt.

Interessert i å investere i Styretavla AS?

Send inn skjema nedenfor så tar vi kontakt.

Få internett i oppgangen

Vi prøver så godt vi kan å fikse en god deal til dere