...

Spørsmål & Svar


Her er en opplæringsvideo til alle kunder av Styretavla om hvordan man bruker løsningen. Her viser vi hvordan man publiserer informasjon som vises på de forskjellige skjermene og all annen nyttig info.

Det er fullt mulig for styret å kunne flåte styret skjermene om man har flere oppganger med skjermer slik at alle mottar samme beskjed.

Ja, man velger helt selv hvilke skjermer som skal ha hvilke budskap.

Styret kan enkelt gi tilgang til ønskede tredjeparter via mobilnummer der sms auto godkjennes og publiseres på skjermen.

Styret kan også dele sms kodeord med tredjeparter, men hvor styret må godkjenne meldingene før de kommer på skjermen.

Selvfølgelig. Vi anbefaler å gi tilgang til alle styret stoler på, og som kan legge ut relevant informasjon på infoskjermene.

Jo mer interessant og relevant informasjon som finnes på informasjonsskjermene, jo mer verdi er det for alle.

Ja. Dette er en web-basert løsning. Om man ikke har nett kan man sende SMS.

Man er ikke avhengig av å ha app tilgjengelig.

Ja. Styret kan til enhver tid hente ut HMS-relatert informasjon som er delt på informasjonsskjermene.

Alt som legges ut vil bli lagret som en trygg logg, så lenge man ikke aktivt sletter denne. Styret vil kunne bla gjennom tidligere oppslag å finne ut hvilke datoer disse ble publisert og hva som ble informert om.

Styret kan fint planlegge meldinger frem i tid.

Styret setter selv “start og sluttdato” på malverk og oppslag når disse legges ut.

Styret kommuniserer gjennom en enkel webside app, nettleser på mobil eller SMS.

Tredjeparter og beboere kommuniserer gjennom SMS.

Vi ser mange ulike varianter på bruk, når ikke alle beboere er inne på hjemmesiden jevnlig.

Flere velger å henvise fra Styretavla til hjemmeside ved standard informasjon eller større dokumenter. For eksempel: Ny forsikringspolise, info om nøkler etc.

Kundene forteller at styreportal og Styretavla komplimenterer hverandre – når ikke alle beboere er inne på hjemmesider jevnlig, og at det er fint å få påminnelser om viktig informasjon fra flere hold.

Nesten alle de 140 + boligselskapene som bruker verktøyet I dag har også styreportal, hjemmeside eller lignende.

Vi ser mange ulike varianter på bruk, når ikke alle styrer (og beboere) har gode opplevelser med Facebook som kommunikasjonsverktøy.

Naturligvis. Vi ser at flere og flere styrere ønsker å sette sitt eget preg på malverkene.Naturligvis. Vi ser at flere og flere styrere ønsker å sette sitt eget preg på malverkene.

Malverkets oppløsning er 480 x 895 px.

Her er en guide for hvordan lage egne malverk

Styret får tilgang til app-side som kan åpnes på nett og mobil. Derfra kan man styre alt.

Beboere kan sende SMS med skjermens kodeord. Disse meldingene vil måtte godkjennes av styret før de vil synes på skjermen. 


Styret kan også slå av mulighet for beboere til å sende sms.

Ingen meldinger blir synlige på skjermen før noen i styret har godkjent disse.

Dette varierer naturligvis, men typisk innhold kan være:

– Informasjon om oppsussing
– Bursdagsselskap eller andre feiringer

Nei. Disse skjermene er laget for å være i borettslag og sameier. Det finnes nok påminnelser om alt som skjer rundt om i verden andre steder.

Vi har et løfte om å ikke ha nyhetsfeed på skjermene, men heller praktisk informasjon fra bofellesskapet og kommunen sammen med “rutetider”, “været” og “informasjon og tilbud fra nærområdet” med mer.

Vi forholder oss naturligvis til markedsføringsloven. I tillegg, tar vi ytterligere grep når det er en del informasjon vi mener ikke hører hjemme i oppgangen. Vi tar avstand fra budskap knyttet opp mot “politikk”, «religion», og “seksuelle tjenester/produkter”.

Vi er veldig klare over at vi henger i inngangspartiene der folk bor.

Du kan se 3D-modellen av Styretavla her.

Via den linken kan du også laste ned filene til eget bruk. Er du utbygger, arkitekt eller leder et prosjekt med oppussing av oppgang kan du anvende disse filene for å enkelt integrere Styretavla.

 

Styretavla kommer i flere varianter, men den mest populære er leasing 60mnd. 

Da får man 32 tommer 27/7 sertifisert display med beskyttelsesramme og montering til kun 399kr pr mnd. Hvis man velger 43 tommers skjerm koster samme løsning 479kr pr mnd. Man kan også kjøpe samme pakke og kun betale månedlig lisens for bruk. Det er noen vilkår ift. montering. Les mer om priser og vilkår her.

Vi kan levere på de fleste skjermer, vi har egne mediespillere vi kan koble på slik at deres skjermer får Styretavla. Ta kontakt her om dere ønsker å bytte til oss!

Nei, er du i styret i flere boligselskaper vil du få tilgang til alle skjermene i alle boligselskapene du sitter i styret til.

Her er en opplæringsvideo til alle kunder av Styretavla om hvordan man bruker løsningen. Her viser vi hvordan man publiserer informasjon som vises på de forskjellige skjermene og all annen matnyttig info.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt.

Interessert i å investere i Styretavla AS?

Send inn skjema nedenfor så tar vi kontakt.

Få internett i oppgangen

Vi prøver så godt vi kan å fikse en god deal til dere