...

Personvernserklæring

Dette nettstedet er drevet av Styretavla AS, organisasjonsnummer 920 853 811, med adresse Bogstadveien 27B, 0355 Oslo. Mailen vår er: hei@styretavla.no. Styretavla AS leverer infoskjermer til boligselskaper og eiendomsselskaper, samt selger reklame på skjermene.

Vi tar personvern på alvor og vil beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte. Du kan være trygg på at vi vil håndtere dine opplysninger i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.


Hva slags informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon som er relevant for å levere våre produkter og tjenester til deg. Dette kan inkludere informasjon om deg som bruker, inkludert ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.


Hvordan bruker vi informasjonen?

Vi bruker informasjonen som vi samler inn for å levere produkter og tjenester til deg, og for å sikre at vi kan forbedre kvaliteten på vår virksomhet. Vi vil ikke dele informasjonen din med tredjeparter uten å ha fått ditt samtykke først.


Hvordan lagrer vi informasjonen?

Vi vil oppbevare informasjonen din så lenge det er nødvendig for å levere produktene og tjenestene du har bedt om. Vi vil deretter slette informasjonen din på en sikker måte.


Dine rettigheter

Du har rett til å be om informasjon om hva slags personlig informasjon vi har lagret om deg, og du har også rett til å be om at informasjonen din blir slettet fra vår database. Hvis du har spørsmål om hvordan vi bruker informasjonen din, eller hvis du ønsker å be om at alle dataene dine blir slettet, vennligst kontakt oss.


Endringer i personvernerklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen, og vi oppfordrer deg til å sjekke regelmessig på vår nettside for å se om det har skjedd noen endringer. Hvis vi gjør materielle endringer i personvernerklæringen, vil vi varsle deg om dette via e-post eller varsler på vår nettside.


Husk at denne personvernerklæringen bare gjelder for vår virksomhet og vår nettside, og vi er ikke ansvarlige for personvernregler på andre nettsider.

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt.

Interessert i å investere i Styretavla AS?

Send inn skjema nedenfor så tar vi kontakt.

Få internett i oppgangen

Vi prøver så godt vi kan å fikse en god deal til dere