...

Infoskjerm i borettslag og sameie

Med en digital infoskjerm i borettslag og sameie vil alle beboerne få oppdatert informasjon raskt og enkelt. En digital infoskjerm er også mye mer synlig i oppgangen enn om man bytter ut et hvitt ark med svart tekst, med et nytt hvitt ark med svart tekst. En digital infoskjerm kan også oppdateres fra hvor som helst. Stadig flere borettslag og sameier velger å digitalisere informasjonen i oppgangene sine. Viktige meldinger på en infoskjerm krever ikke at man må inn via data eller mobiltelefon for å få de med seg. Informerte beboere er fornøyde beboere!

Inkluder alle med infoskjerm

Og ha en infoskjerm i borettslag og sameie vil gjøre at man enkelt kan inkludere alle beboerne. Også de som ikke har appvarsling eller sjekker mail regelmessig. Det stilles ingen krav til datakompetanse for å få med seg viktige beskjeder fra styret. En digital infoskjerm fra Styretavla kan man enkelt styre via nett eller mobil. Da tar det få sekunder før viktig informasjon er på plass, godt synlig for alle som går inn og ut av bygget.

Få mer trafikk til eksisterende infokanaler

Med en digital infoskjerm i borettslag eller sameie vil du kunne få mer ut av de eksisterende kommunikasjonskanalene styret i dag benytter seg av. man kan for eksempel legge inn et standard oppslag som “For informasjon om postkasse nøkkel, ringetablå, postkasse skilt etc se vår hjemmeside…….”. På denne måten vil man kunne minimere antall telefoner styret får om disse tingene, samtidig som man får flere besøkende på nettsiden sin.

Interessert i infoskjerm i oppgangen i borettslaget eller sameiet?

Ønsker dere å lese mer om digital infoskjerm i borettslag eller sameie? Klikk her for å lese mer om Styretalva. Vi leverer infoskjerm til borettslag og sameier i hele landet. Man kan velge om man ønsker å kjøpe skjermen, eller om man ønsker å lease. Om dere er i forhandlinger med nettleverandør i boligselskapet, husk å be om nett i oppgangen. Dette vil gjøre det enklere å få på plass infoskjerm. Har dere ikke nett i oppgangen er det mulig med mobilnett.

Få Styretavla med leasingavtale fra kun 399 kr pr mnd. Komplett med:

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt.

Interessert i å investere i Styretavla AS?

Send inn skjema nedenfor så tar vi kontakt.

Få internett i oppgangen

Vi prøver så godt vi kan å fikse en god deal til dere